Werken bij ons

Bij Twente Uniek denken we graag in mogelijkheden. We kijken naar kwaliteiten, niet naar beperkingen. Iedereen is uniek en heeft talenten. Bij ons krijg je de ruimte om die te ontdekken. En verder te ontwikkelen.

Werk dat bij je past

Samen met jou kijken we wat jouw talenten zijn. En wat je nog graag wilt leren. Daarna zoeken we werkzaamheden die echt bij jou passen. Je kunt bij ons dagbesteding krijgen. Een leerwerktraject volgen. Of ondersteuning krijgen bij het vinden en behouden van werk. Daarnaast werken we samen met verschillende bedrijven en organisaties in de buurt. Daar kun je stage lopen en werkervaring opdoen.

Bij Werkstation Nijverdal hebben we een bakkerij waar we heerlijke koeken en taarten bakken. Die worden door heel Nederland bezorgd. Ook doen we daar in de ‘pakkerij’ verschillende inpak- en productiewerkzaamheden voor bedrijven. En je kunt er creatief aan de slag.

Op de Mensingboerderij in Rijssen worden veel creatieve activiteiten gedaan, zoals schilderen, tekenen en producten maken. Is dat echt iets voor jou, dan kun jij je kwaliteiten hier goed inzetten.

Op boerderij Erve Groot Buren in Delden kun je terecht voor meer belevingsgerichte zorg. Daar verzorgen we dieren en we onderhouden de boerderij. In de winkel verkopen we verse groente, eieren en zelfgemaakte producten, zoals kwark en yoghurt.

Je kunt bij ons terecht met een uitkering en een WMO- of WLZ-indicatie. Maar ook vanuit het doelgroepenregister/ participatiewet of een entree-opleiding. Vragen? Neem contact op!