Werken bij ons

Wij zijn Twente Uniek, binnen onze drie prachtige locaties in Twente, bieden bij verschillende werkzaamheden aan. In Nijverdal kun je werken in de “bakkerij”. Hier maken wij koeken die door heel Nederland bezorgd worden. Naast de bakkerij doen wij in Nijverdal verschillende inpakwerkzaamheden in onze “pakkerij”. Op de “Mensingboerderij” in Rijssen is er ruimte voor creatieve activiteiten, heb jij een talent om te tekenen/schilderen, of maak jij een ander prachtig product, dan kun jij jouw kwaliteiten hier goed inzetten. Ook wanneer jij behoefte hebt aan meer belevingsgerichte zorg, ben je van harte welkom op de Mensingboerderij. In Delden staat onze “boerderij”, hier worden de dieren verzorgd, van de melk van de koeien worden producten gemaakt en er is een winkel waarin verschillende producten verkocht worden.

ier maken wij koeken die door heel Nederland bezorgd worden. Naast de bakkerij verrichten wij in Nijverdal verschillende inpakwerkzaamheden in onze “pakkerij” Op de “Mensingboerderij” in Rijssen is er ruimte voor creatieve activiteiten, heb jij een talent om te tekenen/schilderen, of maak jij een ander prachtig product, dan kun jij jouw kwaliteiten hier goed inzetten. Ook wanneer jij behoefte hebt aan meer belevingsgerichte zorg, ben je van harte welkom op de Mensingboerderij. In Delden staat onze “boerderij”, hier worden de dieren verzorgd, van de melk van de koeien worden producten gemaakt en er is een winkel waarin verschillende producten verkocht worden.

Wil je meer weten over 1 van onze locaties, of de werkzaamheden die wij verrichten, kijk dan snel even onder het menu: “TWENTE UNIEK”, hier vind je alles over de verschillende locaties. Ook wanneer jij graag als “Talent op z’n Plek” aan het werk wilt, helpen wij jou hier graag verder mee, meer informatie hierover vind je onder het menu: “LEREN EN WERKEN” Wij bieden een werkplek aan mensen met een uitkering een WMO- of WLZ-indicatie, uit het doelgroepenregister/ participatiewet of een entree-opleiding. Binnen onze verschillende werk en dagbesteding locaties gaan wij steeds samen met de cliënt op zoek naar de wensen en talenten van elke medewerker, zodat iedereen het beste uit zichzelf kan halen.