Over Twente Uniek

Bij Twente Uniek zijn we van veel markten thuis. We hebben een breed aanbod voor zowel cliënten als voor opdrachtgevers en klanten.

Bakken op hoog niveau
In Nijverdal hebben we een bakkerij waar we koeken en taarten bakken. Op bakkersniveau, dus gegarandeerd heerlijk! De koeken en taarten worden door heel Nederland bezorgd. In de ‘pakkerij’ doen we verschillende inpak- en productiewerkzaamheden voor bedrijven.
Lees ook het artikel ‘Unieke koekjes met een goed gevoel’

Van natuurlijke materialen
Op de Mensingboerderij in Rijssen worden veel creatieve activiteiten gedaan, zoals schilderen en tekenen. Ook maken en verkopen we producten van natuurlijke materialen uit de omgeving.

Vers gemaakte kwark
Op de boerderij Erve Groot Buren in Delden verzorgen we dieren en we onderhouden de boerderij. In de winkel verkopen we verse groente, eieren en zelfgemaakte producten, zoals kwark en yoghurt.

Gewaardeerd
Bij Twente Uniek voelt werk écht als werk. Het is nuttig. En het wordt gewaardeerd door klanten en begeleiders. Dat is misschien ook wel de reden dat cliënten lang bij ons werken. En dat zakelijke klanten ons graag een opdracht gunnen.

Denken in mogelijkheden
Wij denken in mogelijkheden. Of je nu cliënt bent, vrijwilliger of opdrachtgever. En als je bij ons binnenkomt, valt de gezellige, open sfeer je meteen op. Je krijgt een warm welkom. Je bént welkom.
Lees het artikel ‘Vrijwilligers van Twente Uniek voelen zich als in een warm bad’

Wil je bij ons werken? Of met ons samenwerken?
Neem contact op!