Over Twente Uniek

In Nijverdal hebben we een ‘bakkerij’ waar we heerlijke koeken en taarten bakken. Die worden door heel Nederland bezorgd. In de ‘pakkerij’ doen we verschillende inpak- en productiewerkzaamheden voor verschillende bedrijven. Op de Mensingboerderij in Rijssen worden veel creatieve activiteiten gedaan, zoals: schilderen, tekenen en producten maken. Op de boerderij Erve Groot Buren in Delden kun je dieren verzorgen en de boerderij onderhouden. Ook maken we hier producten zoals kwark. En er is een winkel waar we onze producten verkopen.

Mogelijkheden in plaats van beperkingen

Bij Twente Uniek denken we graag in mogelijkheden in plaats van beperkingen. Iedereen is uniek en heeft talenten. Bij ons krijg je de ruimte om die te ontdekken. En verder te ontwikkelen. Samen met jou kijken we wat jouw talenten zijn. En wat je nog graag wilt leren. Daarna zoeken we werkzaamheden die echt bij jou passen. Je kunt bij ons dagbesteding krijgen. Een leerwerktraject volgen. Of ondersteuning krijgen bij het vinden en behouden van werk. Daarnaast werken we samen met verschillende bedrijven en organisaties in de buurt. Daar kun je stage lopen en werkervaring opdoen.

Kortom: er is heel veel mogelijk. Belangrijk is dat jij werk doet wat bij jou past. En daar ondersteunen wij jou bij.

Je kunt bij ons terecht als je een uitkering WMO- of WLZ-indicatie hebt. Maar ook vanuit het doelgroepenregister/ participatiewet of een entree-opleiding.