Ervaring Mathijs Gerritsen

Mathijs werkt bij de Jumbo onder de noemer talent op z’n plek. Hier vertelt hij zijn verhaal.

Even voorstellen
Naam Mathijs, 25 jaar,  Ik woon in Nijverdal bij locatie het hoge dijkje van st. Philadelphia zorg.
Ik heb geen broers en zussen wel heb ik 1 stief broer en 1  stief zusje.
Ik heb meerdere hobby’s, Computeren, televisie kijken, op de laptop, met lego spelen, met speelgoed autootjes spelen, karten.
Ik ben fan van de Formule 1 maar ik vind het het belangrijkste dat Max verstappen meedoet.

Waar werk je,
Op maandag tot donderdag bij Twente Uniek en op vrijdag bij de Jumbo (vanuit talent op z’n plek die twente uniek aanbied), Om ongeveer op 9:00 begin ik bij de jumbo en om 12:30 word ik weer opgehaald door de bus van Twente Uniek.

Werkzaamheden:
Ik moet dozen uitpakken, en de producten op de juiste plek neerzetten. En als de schappen te vol zijn moet ik de rest in een krat zetten.  Maar eerst moet ik kijken of het nog in het schap past, als het er niet meer in past kan ik het krat laten staan. Als er geen container meer is dan ga ik spiegelen, dat betekend dat ik door de hele winkel alles recht moet zetten.
Ik sta altijd bij de afdeling Koekjes, maar wat ik me nog kan herinneren is dat de jumbo er een paar jaar geleden anders uit zat, de producten zijn een beetje verplaatst. Het koekjes schap zat eerst op een andere plek, maar niet alleen de koekjes, bijna de hele jumbo was verplaatst, de schappen stonden ineens anders. Ook heb ik een keer het chips pad gedaan, maar het liefste blijf ik bij de koekjes, en de andere producten die in dat gang pad staan want die ken ik het beste.

Collega’s
Ik kan goed met mijn collega’s bij de jumbo, daar kan ik goed mee samen werken, Ik heb weinig hulp nodig ik werk er al een tijdje dus ondertussen weet ik goed wat mijn taakjes zijn, bijvoorbeeld soms staan er zakdoekjes in het verkeerde pad, dan zet ik het bij het juiste schap. 

Wat vind je van het werk
Ik vind het heel leuk bij de Jumbo, daar zou ik graag blijven werken. Ik vind de afwisseling wel prettig, dan heb ik  1 dag in de week ander werk.  Eerst ging ik op woensdag naar de Jumbo, en nu is dat op vrijdag dat komt door de lockdown die er geweest is. 

Gaat het goed bij de jumbo?
Ja, het gaat goed, maar soms vind ik het lastig, als de klant mij iets vraagt weet ik niet wat ik daar op moet zeggen, ik verwijs ze dan naar mij collega’s
Wat ik wel goed kan, is als de klant vraagt om iets van het bovenste schap te pakken wanneer ze er zelf niet bij kunnen dan doe ik dat graag voor de klant, Zo kan ik het product dan aan de klant geven.